Hjemmesider

En hjemmeside er dit elektroniske visitkort på internettet. Her kan du fortælle om dine kompetencer og henvise til referencer. Det gør dig mere synlig i forhold til dine konkurrenter, som ikke har en hjemmeside.

Har du brug for en hjemmeside, så kan du få det hos mig Brian Vegas Jørgensen, der har firmaet ComputerLab – Data & Design. Jeg laver hjemmesider med et content management system, hvor det er nemt for dig selv at lave opdateringer efterfølgende. Du får opsætning af webhotel og mailadresser, kontaktformular samt diverse undersider, og du kan få hjælp til valg af domænenavn. Du har også mulighed for at få billedgalleri, nyhedsmail og andre funktioner.

Jeg har arbejdet professionelt med IT, website programmering og design i over 10 år. Med en uddannelse som mediegrafiker og en baggrund som IT-manager i større internationale virksomheder, spænder jeg vidt og kan løse de fleste IT opgaver. Har du brug for et logo, så kan jeg også være behjælpelig med det. Kontakt mig, og lad mig høre om dine ønsker til hjemmesiden, og for et uforpligtende tilbud.